Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağa tırmanan birini görmek

Rüyada dağa tırmanan birini görmek

Rüyada dağa tırmanan birini görmek kazancın katlanacağına, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada dağa tırmanan birini gördüyseniz:

  • Sözlerine dikkat etmezlerse ufak bir çatışma olabilir.

Rüyada dağa tırmanan birini görmek kafasını toplamasına yardımcı olacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada dağa tırmanırken düşmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine alamet eder.

Rüyada dağa tırmanmaya çalışmak çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına işarettir.

Rüyada uçan tır görmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yere tırmanmaya çalışmak borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada tırmalanmış yüz görmek büyük bir özgüven kazanacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kedi tırmalaması görmek lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına delalettir.

Rüyada beyaz tır görmek kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, bunları en doğru şekilde kullanacağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments