Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağa kaçırılmak

Rüyada dağa kaçırılmak

Rüyada dağa kaçırılmak kazancının epey düşeceğine, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, ona emek vereceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, maddi zararının giderileceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dağa kaçırılmak gördüyseniz:

  • Evinizi ya da gayrimenkul başlıklı konuları ilgilendiren olaylar sonuçlanabilir.

Rüyada dağa kaçırılmak sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, bunun için her gün şükredeceğine, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada dağ ve yeşillik görmek eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kendisini ona adayacağına, onu alkışlayacağına inanılır.

Rüyada dağ başında ev görmek sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine alamet eder.

Rüyada dağda araba görmek kaza ve belaların çıkmayacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, zararlarını telafi edeceğine tabir olunur.

Rüyada dağda mağara görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına işaret etmektedir.

Rüyada koşarak dağa çıkmak çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, para sıkıntısının olmayacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına delalettir.

Rüyada dağda kaybolmak başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dağda ot toplamak iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, Allah’a dua edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments