Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağ ve taş görmek

Rüyada dağ ve taş görmek

Rüyada dağ ve taş görmek böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, bir sebeple çok zorlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağ ve taş gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı zorlamanız durumunda, aynı anda pek çok şeyi bir arada yapabilirsiniz.

Rüyada taştan dağ görmek onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada dağ ve taş görmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, birçok engelin aşılacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine tabir olunur.

Rüyada dağdan taş düştüğünü görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine işaret eder.

Rüyada dağdan taşların yuvarlandığını görmek eşe dosta yardım edileceğine, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, prestij kaybı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada taşlı dağ görmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, kazancının katbekat artacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine işaret eder.

Rüyada dağ taş görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağda araba kullanmak rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine yorulur.

Rüyada çok yüksek bir dağ görmek musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments