Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağ çileği toplamak

Rüyada dağ çileği toplamak

Rüyada dağ çileği toplamak kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, yokluk ve fakirlik içinde olacağına işarettir.

Rüyada dağ çileği toplamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizi zayıf bulabilir veya haksızlığa uğradığınızı düşünebilirsiniz.

Rüyada dağ çileği toplamak rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, yolunda devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dağ çileği yemek sağlığın bozulma noktasına geleceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada dağ çilek görmek ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına inanılır.

Rüyada dağ çileği görmek ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağaçtan çilek toplamak yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına yorulur.

Rüyada çilek toplamak gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada altın çilek toplamak kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, büyük rahatlık yaşanacağına, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına işarettir.

Rüyada kırmızı çilek toplamak sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, keyifli sohbetler edeceğine, üzüntü duyacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments