Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cüzdanını aramak

Rüyada cüzdanını aramak

Rüyada cüzdanını aramak esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, büyük bir şansın elden kaçırılacağına tabir olunur.

Rüyada cüzdanını aramak gördüyseniz:

  • Hayatınızı veya işinizi tamamen değiştirmenize yardım edebilecek çok sayıda fikriniz var.

Rüyada cüzdan aramak problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Rüyada nüfus cüzdanı aramak çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada cüzdanını aramak bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cüzdan dolusu para bulmak hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, güzel olaylarla karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada tuvalette cüzdan görmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş birinden cüzdan almak aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının cüzdanından para almak deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine inanılır.

Rüyada cüzdan istemek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments