Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cüzdan aramak

Rüyada cüzdan aramak

Rüyada cüzdan aramak rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına işarettir.

Rüyada cüzdan aramak gördüyseniz:

  • Sakin olmaya çalışmalı, yapabileceğinizden fazlası için söz vermemeli ya da vaadlerde bulunmamalısınız.

Rüyada cüzdanını aramak güç, kudret ve iman sahip olacağına, sıkıntılara neden olacağına, donatacağına işarettir.

Rüyada cüzdan aramak yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, yeni çalışmalar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada nüfus cüzdanı aramak iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, zahmete düşeceğine tabir olunur.

Rüyada cüzdan fırlatmak yeni duygular tadacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, servet sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada nüfus cüzdanında evli yazdığını görmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada cüzdan dolusu para bulmak çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine işarettir.

Rüyada cüzdanını düşürmek büyük bir şansın elden kaçırılacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine inanılır.

Rüyada birine cüzdan vermek çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments