Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinden cüzdan almak

Rüyada ölmüş birinden cüzdan almak

Rüyada ölmüş birinden cüzdan almak çok büyük paralar kazanılacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, tecrübelerini aktaracağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, kendi patronu olacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş birinden cüzdan almak gördüyseniz:

  • İlerlemek istediğiniz konularda sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada mor cüzdan görmek huzurunun da yerine geleceğine, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kayıp cüzdan görmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada evlilik cüzdanı almak rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok cüzdan görmek emeklerin boşa gitmeyeceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada dolu cüzdan bulmak daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cüzdanda çok para görmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına inanılır.

Rüyada hesap cüzdanı görmek kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına inanılır.

Rüyada cüzdan yıkamak büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, patron koltuğuna geçeceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments