Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cüzdanı yıkamak

Rüyada cüzdanı yıkamak

Rüyada cüzdanı yıkamak eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine inanılır.

Rüyada cüzdanı yıkamak gördüyseniz:

  • Öfkelenerek zaman kaybedebilirsiniz, öfkeyi bir kenara bırakıp harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada cüzdanı yıkamak ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine, isteklerinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada cüzdan yıkamak zafer elde edileceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine tabir olunur.

Rüyada cüzdanında kağıt para bulmak hayırlı bir evlat olacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına delalet eder.

Rüyada turuncu cüzdan görmek işten ve güçten el etek çekileceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinden cüzdan almak atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı cüzdan görmek kimseyle konuşmaz olacağına, günah ve suç işleyeceğine, şansının ve kısmetinin de açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada cüzdanı caldırmak aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, geleceğe dair planlar yapacağına, kararlarına saygı duyulacağına alamet eder.

Rüyada cüzdan bulmak para sıkıntısı çekmeyeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments