Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı cüzdan görmek

Rüyada sarı cüzdan görmek

Rüyada sarı cüzdan görmek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, verilen sözlerin tutulacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada sarı cüzdan gördüyseniz:

  • Çocuklarınız veya aile üyelerinizle ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada sarı cüzdan görmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine yorulur.

Rüyada cüzdan ve para görmek eline geçen malları tutamayacağına, huzurunun eski haline döneceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına yorulur.

Rüyada cüzdan unutmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada cüzdan yitirmek sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak ferahlayacağınıza işaret eder.

Rüyada dolu cüzdan bulmak içinin huzurla dolacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine alamet eder.

Rüyada cüzdan içinde para bulmak sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına inanılır.

Rüyada çanta ve cüzdan almak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine yorulur.

Rüyada iki tane cüzdan görmek kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments