Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cüzdanını düşürmek

Rüyada cüzdanını düşürmek

Rüyada cüzdanını düşürmek düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, sermayesinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada cüzdanını düşürmek gördüyseniz:

  • Tadilat, tamirat, dekorasyon, alım-satım, kiralama yada aile üyelerini ilgilendiren konularla meşgul olabilirsiniz.

Rüyada cüzdanı tuvalete düşürmek sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada denize cüzdan düşürmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cüzdanı düşürmek dönülmez yollara gireceğine, o masumların bedduasını alacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada cüzdanını düşürmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalete cüzdan düşürmek ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine delalettir.

Rüyada cüzdanı suya düşürmek eldeki imkanların giderek azalacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada cüzdanını denize düşürmek sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, yarınlara bakacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine tabir olunur.

Rüyada cüzdanını tuvalete düşürmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, can sıkıntısının sona ereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments