Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek cüzdan görmek

Rüyada erkek cüzdan görmek

Rüyada erkek cüzdan görmek kudretinin yerine geleceğine, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, kulluk görevini ihmale edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek cüzdan gördüyseniz:

  • Bir süre daha beklerseniz o kimseyi karşınızda çok zayıf olarak görebileceksiniz.

Rüyada erkek nüfus cüzdanı görmek bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, çok iyi kazançlar elde edileceğine, ikinci bir şans vereceğine tabir olunur.

Rüyada siyah erkek cüzdanı görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, yaşam standartlarının artacağına işaret eder.

Rüyada erkek cüzdanı görmek yaklaşan güzel günlere, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek cüzdan görmek ağız tadının kaçacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına alamet eder.

Rüyada kaybettiği cüzdanı bulmak yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cüzdan almayı görmek alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine delalettir.

Rüyada mor cüzdan görmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına delalet eder.

Rüyada cüzdanı kaybolmak kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, hem moral hem de çareler bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments