Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cüzdanını kaybetmek ve bulmak

Rüyada cüzdanını kaybetmek ve bulmak

Rüyada cüzdanını kaybetmek ve bulmak eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, sorunların ve dertlerin biteceğine, verdiği vaatleri yerine getireceğine, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, malından ve parasından olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada cüzdanını kaybetmek ve bulmak gördüyseniz:

  • İlk işin ise aile içindeki veya çok yakınındaki yaşlı kimselerle aranı düzeltmek olsun.

Rüyada cüzdanı kaybedip tekrar bulmak borçlanıp, hasta olacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına yorulur.

Rüyada cüzdanı kaybedip bulmak sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına inanılır.

Rüyada cüzdan kaybetmek ve bulmak elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine inanılır.

Rüyada kaybedilen cüzdanı bulmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada cüzdanını kaybetmek ve bulmak kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, şansının döneceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada cüzdanını kaybedip bulmak fakirlik yaşayacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada cüzdan kaybedip tekrar bulmak sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada cüzdan kaybetmek ve sonra bulmak sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments