Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cüzdan aldığını görmek

Rüyada cüzdan aldığını görmek

Rüyada cüzdan aldığını görmek parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada cüzdan aldığını gördüyseniz:

  • Sizi mantıksızca şeyler yapmaya zorlayan kişiler olabilir.

Rüyada cüzdan aldığını görmek dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni cüzdan aldığını görmek kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada siyah cüzdan almak kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına rivayet eder.

Rüyada cüzdanını denize düşürmek iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı cüzdan vermek böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cüzdanına para koymak sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, sermayenin harcandığına değeceğine inanılır.

Rüyada cüzdanını düşürmek mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, rahat bir hayata sahip olmaya inanılır.

Rüyada renkli cüzdan görmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments