Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah cüzdan almak

Rüyada siyah cüzdan almak

Rüyada siyah cüzdan almak kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına, hayatının iplerini eline alacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada siyah cüzdan almak gördüyseniz:

  • Fikir ayrılıkları söz konusu olabilir.

Rüyada siyah erkek cüzdanı görmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kötü gidişe dur denileceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah evlilik cüzdanı görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına rivayet eder.

Rüyada siyah cüzdan vermek anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, maddi anlamda zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah cüzdan almak anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah para cüzdanı görmek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına işarettir.

Rüyada siyah cüzdan görmek yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah cüzdan bulmak gördüğü saygının ve sevginin artacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah cüzdan kaybetmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, tüm kederinin uçup gideceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments