Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çürük yemek

Rüyada çürük yemek

Rüyada çürük yemek işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, moral bozukluğu yaşanacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çürük yemek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız bire erkek tarafından atlatılabilirsiniz.

Rüyada çürük yemek görmek geçim derdine düşmeyeceğine, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çürük patates yemek işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çürük mandalina yemek geçiminin güçleşeceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Rüyada çürük et yemek sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada çürük erik yemek hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çürük kiraz yemek işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çürük kayısı yemek hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine delalet eder.

Rüyada çürük armut yemek kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments