Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çürük patates yemek

Rüyada çürük patates yemek

Rüyada çürük patates yemek ağız tadının da hep yerinde kalacağına, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, yolunun açık olacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çürük patates yemek gördüyseniz:

  • Çünük konuşma yeteneğinizin oldukça düşük olduğu bir zamanı seçtiniz.

Rüyada çürük patates yemek işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada çürük fındık yemek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına işaret eder.

Rüyada çürük kavun yemek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada çürük armut yemek kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada çürük mandalina yemek işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına alamet etmektedir.

Rüyada çürük üzüm yemek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına delalettir.

Rüyada çürük kiraz yemek kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada çürük erik yemek eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, engellerin ortadan kalkacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments