Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çürük patlıcan görmek

Rüyada çürük patlıcan görmek

Rüyada çürük patlıcan görmek parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, dünya malı elde edeceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çürük patlıcan gördüyseniz:

  • Ard arda birkaç yerden para alabilirsiniz.

Rüyada çürük patlıcan görmek maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada patlıcanlı kebap görmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine yorulur.

Rüyada patlıcan yemeği yemek dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada patlıcan kızartması görmek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, hedeflerine yaklaşacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere delalet etmektedir.

Rüyada közlenmiş patlıcan soymak mallarının artacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine yorulur.

Rüyada biber patlıcan toplamak rahata ereceğine, ferahlayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, alanında marka bir isim olacağına delalettir.

Rüyada patlıcan yıkamak hayat standartlarının yüksek olacağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada patlıcanlı kebap yemek işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments