Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çürük meyve toplamak

Rüyada çürük meyve toplamak

Rüyada çürük meyve toplamak mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, ne yapacağına karar veremeyeceğine, işinin ehli durumuna geleceğine, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, böylece kişinin hafifleyeceğine, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine inanılır.

Rüyada çürük meyve toplamak gördüyseniz:

  • Sizden hiçkimsenin beklenmediği hareketleri yapmaya eğilimlisiniz.

Rüyada çürük meyve toplamak bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, iki tarafın da çok sevineceğine işarettir.

Rüyada ağaçta çürük meyve görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine yorulur.

Rüyada çürük meyve sebze görmek sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına yorulur.

Rüyada çürük meyve yemek şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, mülkiyetinin de artacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada çürük meyve atmak sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına delalettir.

Rüyada çürük üzüm toplamak yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine işaret etmektedir.

Rüyada çürük elma toplamak topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada çürük yumurta toplamak alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, bolluğa kavuşacağına, ibadetlerini de aksatmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments