Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çürük sebze görmek

Rüyada çürük sebze görmek

Rüyada çürük sebze görmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, haksızlık edeceğine, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, başını yastığa daha rahat koyacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine tabir olunur.

Rüyada çürük sebze gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapmak sizi korkutabilir.

Rüyada çürük sebze atmak kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına alamet eder.

Rüyada çürük meyve sebze görmek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine işarettir.

Rüyada çürük sebze görmek sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, atılan adımların boşa gideceğine, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına rivayet eder.

Rüyada sebze meyve pazarı görmek büyük problemler yaşanacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına yorulur.

Rüyada sebzeli pilav görmek sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada sebzeler görmek yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil sebze tarlası görmek kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına tabir olunur.

Rüyada sebze tarlası görmek ondan kazanç elde edeceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments