Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ham meyva yemek

Rüyada ham meyva yemek

Rüyada ham meyva yemek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yanlış işlere girileceğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ham meyva yemek gördüyseniz:

  • herşey için Zamanını beklemeyi öğrenmeniz gerekiyor.

Rüyada ham meyva yemek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, lüks, konfor içinde olacağına delalet eder.

Rüyada ham meyva görmek verdiği emeklerin boşa gideceğine, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, önemli işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada kurtlu meyva yemek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yeşil meyva yemek kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine tabir olunur.

Rüyada bahçede meyva yemek emeklerin boş yere harcanacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine yorulur.

Rüyada tatlı meyva yemek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada dalından meyva koparmak alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada kurtlu meyva görmek bazı kayıplar olabileceğine, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments