Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çürük limon görmek

Rüyada çürük limon görmek

Rüyada çürük limon görmek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, bereket ve zenginlik bulacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, ününün çoğalacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, insanların yasa ve kedere boğulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çürük limon gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizdeki veya iş birliklerinizdeki tatsız durumların netleştirilmesi gerekiyor.

Rüyada çürük limon görmek rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına işaret eder.

Rüyada çürük limon yemek içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine delalettir.

Rüyada limon dilimi görmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada limon ağacı dikmek hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, ölümcül hastalıklara işaret, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada limon ağacı görmek kalabalık günler geçirileceğine, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa delalettir.

Rüyada yeşil limon yemek kazancın katbekat arttırılacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada limonu kesmek kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yarım limon görmek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments