Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada limon dilimi görmek

Rüyada limon dilimi görmek

Rüyada limon dilimi görmek girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, çok büyük ses getireceğine, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, işsizin iş bulacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine delalet eder.

Rüyada limon dilimi gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, karşı cins ilişkilerinde tam olarak şanslısınız.

Rüyada limon dilimi görmek gelirinden yana memnun olacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına delalettir.

Rüyada dilimlenmiş limon görmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada pasta dilimi almak evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dilimlenmiş yaş pasta görmek dertlerinin sona ereceğine, büyük atılımların yapılacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada dilimlenmiş ekmek yemek sorunların birbiri ardına geleceğine, hayatının da kolaylaşacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada bir dilim ekmek elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, işlerin bu yüzden epey aksayacağına alamet etmektedir.

Rüyada karpuz dilimi görmek mutluluğunu çoğaltacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada dilimlenmiş domates görmek yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments