Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çürük havuç görmek

Rüyada çürük havuç görmek

Rüyada çürük havuç görmek zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada çürük havuç gördüyseniz:

  • Başkalarını etkilemek için aşırı harcamalar yapmamalısınız.

Rüyada çürük havuç görmek sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada havuç rendelemek ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada havuç ve patates görmek sürekli bağırıp çağıracağına, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine delalettir.

Rüyada tarladan havuç toplamak rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada havuç yediğini görmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, saygınlığına da saygınlık katacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havuç salatası görmek sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, ruhunun dinleneceğine yorulur.

Rüyada havuc ekmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına yorulur.

Rüyada havuç rendelediğini görmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, sevilen birinin geleceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments