Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının çürük diş görmek

Rüyada başkasının çürük diş görmek

Rüyada başkasının çürük diş görmek hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, onların bir adım önüne geçeceğine, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, hem moral hem de çareler bulacağına, fakirlikten kurtulacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına işarettir.

Rüyada başkasının çürük diş gördüyseniz:

  • Uzun zamandır istediğiniz bir şansa ulaşma fırsatı yakalayacaksınız.

Rüyada çürük azı diş görmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, duyduğu üzüntülerin son bulacağına, manevi mutluluğu tadacağına yorulur.

Rüyada çürük diş fırçalamak canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine rivayet eder.

Rüyada çekilmiş çürük diş görmek kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına rivayet eder.

Rüyada dişlerini çürük görmek büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada başkasının ağzında çürük diş görmek sorunların teker teker aşılacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, işlerin düzgün gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi dişlerini çürük görmek söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine rivayet eder.

Rüyada diş çürüğünü temizlemek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişleri çürük bebek görmek yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments