Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın çalmakla suçlanmak

Rüyada altın çalmakla suçlanmak

Rüyada altın çalmakla suçlanmak o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, sahip olduklarının eksileceğine, kısmetsizlik yaşayacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın çalmakla suçlanmak gördüyseniz:

  • Harcamalarınıza dikkat etmeli, başkalarına yatırım yapmak yerine, maddi kaynaklarınızı arttırmalısınız.

Rüyada altın çalmakla suçlanmak onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine delalettir.

Rüyada para çalmakla suçlanmak maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yalancılıkla suçlanmak ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin suçunu üstlenmek parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ihanetle suçlanmak hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, çıkmaza gireceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine yorulur.

Rüyada suç işlediğini görmek ün salacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada suçu üstlenmek maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına işarettir.

Rüyada suçunu itiraf etmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, maddi sorumluluklarının artacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments