Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı biriyle tokalaşmak

Rüyada yabancı biriyle tokalaşmak

Rüyada yabancı biriyle tokalaşmak kendine olan özgüvenine kavuşacağına, kudret ve destek olacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, rahat yüzü göreceğine, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı biriyle tokalaşmak gördüyseniz:

  • Bir ilişki ya da iş birliği yaşamsal amaçlarınıza ulaşmanıza yardım edebilir.

Rüyada yabancı erkekle tokalaşmak iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada yabancı bir erkekle tokalaşmak bunalımlı günler geçirileceğine, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı biriyle tokalaşmak bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, çok sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni biriyle tokalaşmak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada tokalaşmak öpüşmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada kaymakamla tokalaşmak ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  yorulur.

Rüyada askerle tokalaşmak bol kazançlı günlere kavuşacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine yorulur.

Rüyada müdürle tokalaşmak rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments