Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cumhurbaşkanı olmak

Rüyada cumhurbaşkanı olmak

Rüyada cumhurbaşkanı olmak ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, dikkat çekeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına delalet eder.

Rüyada cumhurbaşkanı olmak gördüyseniz:

  • Aynı şekilde diğerlerine yardım önermeniz karşı tarafın gözünde değerinizi arttırabilir.

Rüyada cumhurbaşkanı şöförü olmak uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, insanlardan bir süre uzak duracağına, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanından para almak prestij kaybı yaşayacağına, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına delalettir.

Rüyada cumhurbaşkanının evine geldiğini görmek zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada cumhurbaşkanı hanımını görmek çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, rüya sahibinin de çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada cumhurbaşkanıyla gezmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada cumhurbaşkanıyla sohbet etmek çok günah işleyeceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü cumhurbaşkanı görmek zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada cumhurbaşkanı köşkü görmek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments