Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada amca evi görmek

Rüyada amca evi görmek

Rüyada amca evi görmek kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına delalettir.

Rüyada amca evi gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışmanıza veya yeni olanaklara kavuşmanıza yardımı olabilecek sosyal aktiviteler söz konusu olabilir.

Rüyada amca evi görmek gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, hayatından razı geleceğine delalettir.

Rüyada amca eşi görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada amca elini öpmek mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada amca eşini görmek hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada amca oğluna sarılmak insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, ne yapacağını şaşıracağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada amca yı görmek toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına işarettir.

Rüyada amcamın eşini görmek kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada amca kızına sarılmak yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments