Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada itildiğini görmek

Rüyada itildiğini görmek

Rüyada itildiğini görmek sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, saygı göreceğine, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına işaret eder.

Rüyada itildiğini gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz bir dostunuzun hoş bir teklifi bazı parasal sıkıntılarınızı sona erdirebilir.

Rüyada biri tarafından itilmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa rivayet eder.

Rüyada itilip düşmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, şansının kendisinden yana olacağına, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına yorulur.

Rüyada arkadan itilmek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, hem de yeni mülkler satın alacağına alamet etmektedir.

Rüyada havuza itilmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına delalet eder.

Rüyada itildiğini görmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, prestij kazanacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına inanılır.

Rüyada çamura itilmek verilen bütün emeklerin heba olacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine yorulur.

Rüyada merdivenden itilmek sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine delalet eder.

Rüyada birisi tarafından itilmek duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments