Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçuruma itildiğini görmek

Rüyada uçuruma itildiğini görmek

Rüyada uçuruma itildiğini görmek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına alamet eder.

Rüyada uçuruma itildiğini gördüyseniz:

  • Geçmişe körü körüne bağlı kalıp, fırsatları kaçırma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada uçurumdan itilmek çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, zorlukların ortadan kalkacağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan itildiğini görmek güzel günler geçireceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada uçuruma itildiğini görmek engel teşkil edeceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada itildiğini görmek insanların takdirini kazanacağına, saygının hiç eksik olmayacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına rivayet eder.

Rüyada arkadan itilmek kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine tabir olunur.

Rüyada havuza itilmek inancından sapacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına yorulur.

Rüyada denize itildiğini görmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada itilip kakılmak eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments