Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenden itilmek

Rüyada merdivenden itilmek

Rüyada merdivenden itilmek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdivenden itilmek gördüyseniz:

  • Kendi cinsinizden arkadaşlarınız bazı sırlarınızı ihtiyatsızca ortaya dökebilirler.

Rüyada merdivenden itilmek sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada uçurumdan itildiğini görmek yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada denize itildiğini görmek istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada çamura itilmek ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçurumdan itilmek kendisini çok kötü hissedeceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada biri tarafından itilmek gözyaşlarının dineceğine, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini itip düşürmek hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına yorulur.

Rüyada itilip düşmek her yönden mutlu ve başarılı olmaya, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments