Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk yemeği yemek

Rüyada tavuk yemeği yemek

Rüyada tavuk yemeği yemek tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada tavuk yemeği yemek gördüyseniz:

  • Size yapılan teklifleri kabul edip, çevreye uymanızda fayda var.

Rüyada tavuk yemeği pişirmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, işlerdeki verimin artacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuklu pilav yemek iş hayatında büyük hezimetler alacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş tavuk eti yemek kazancının azalacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuk yemeği yemek mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine işarettir.

Rüyada et tavuk yemek ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuk kızartması yemek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada kızartılmış tavuk yemek aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına yorulur.

Rüyada tavuk yemek görmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments