Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çorbada kurt görmek

Rüyada çorbada kurt görmek

Rüyada çorbada kurt görmek aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada çorbada kurt gördüyseniz:

  • Belli konularda fikirlerinizi veya gelecek öngörülerinizi açıklarken adil olmaya özen göstermelisiniz.

Rüyada çorbada kurtçuk görmek kişinin çocuk hasreti çekeceğine, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine işaret eder.

Rüyada kurtlu çorba yemek eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, başarısının ve kazancının sürekli olacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada çorbada kurt görmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada kurtlu çorba içmek söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına işarettir.

Rüyada kurtlu çorba görmek çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, sağlık sorunlarından kurtulmaya, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada çocuğa çorba yedirmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, çok iyi işler ortaya konacağına, umutlarının yarım kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada tel şehriye çorbası görmek aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada domates çorbası görmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments