Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlu çorba yemek

Rüyada kurtlu çorba yemek

Rüyada kurtlu çorba yemek hayattan yana keyif bulacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, karşısına iyi insanların çıkacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ruhunun da şifaya kavuşacağına, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurtlu çorba yemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda taleplerde bulunmanız gerekiyorsa çekinmeyin.

Rüyada kurtlu çorba yemek daha rahat bir hayata kavuşulacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurtlu çorba görmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, mutluluğunun artacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına işarettir.

Rüyada kurtlu çorba içmek elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına yorulmaktadır.

Rüyada çorbada kurt görmek elinin döneceğine, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine inanılır.

Rüyada çorbada kurtçuk görmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, neşesinin de yerine geleceğine inanılır.

Rüyada nohut çorbası yemek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine rivayet eder.

Rüyada şehriye çorbası yemek sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, çok kötü günler geçirileceğine, mutlu ve huzurlu olacağına tabir olunur.

Rüyada bamya çorbası yemek can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments