Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çorapsız ayak görmek

Rüyada çorapsız ayak görmek

Rüyada çorapsız ayak görmek bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine tabir olunur.

Rüyada çorapsız ayak gördüyseniz:

  • Ani değişiklikler yaşamak zorunda da kalabilirsiniz.

Rüyada başkasının ayağına çorap giydirmek canın sıkılacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine inanılır.

Rüyada çorapsız ayak görmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına delalet eder.

Rüyada ayağından çorap çıkarmak sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağında siyah çorap görmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine delalet eder.

Rüyada ayağa siyah çorap giymek büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ayağında beyaz çorap görmek sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine delalettir.

Rüyada ayağa çorap giymek kolaylık elde edeceğine, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada ayağını çorapsız görmek hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments