Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çoraplı ayak görmek

Rüyada çoraplı ayak görmek

Rüyada çoraplı ayak görmek yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, üzüntü yaşamaya, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, yeni bir hayat kuracağına delalettir.

Rüyada çoraplı ayak gördüyseniz:

  • Zamanınızı ailenizle veya evinizde geçirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada ayağa siyah çorap giymek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, işlere burnunu sokan insanlar olacağına yorulur.

Rüyada ayağından çorap çıkarmak sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada çorapsız ayak görmek dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine işarettir.

Rüyada ayağında beyaz çorap görmek kolaylıklara kavuşacağına, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, ileri gideceğine yorulur.

Rüyada çoraplı ayak görmek yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, geleceğinin parlak olacağına işaret eder.

Rüyada başkasının ayağına çorap giydirmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine işaret eder.

Rüyada ayağa çorap giymek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına inanılır.

Rüyada ayağını çorapsız görmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments