Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çorap yıkadığını görmek

Rüyada çorap yıkadığını görmek

Rüyada çorap yıkadığını görmek parasının ve malının eksik kalmayacağına, gözyaşlarının dineceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına tabir olunur.

Rüyada çorap yıkadığını gördüyseniz:

  • Kafanızda tasarladığınız bir proje veya yeni bir fikriniz var.

Rüyada çorap yıkadığını görmek haneye bereket geleceğine, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine yorulur.

Rüyada siyah çorap yıkamak anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına alamet eder.

Rüyada çorap yıkamak çok zor günler geçirileceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada kirli çorap yıkamak çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, aradaki buzların eritileceğine, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin çorabını yıkamak bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, uzun süre cesaretini toplayamayacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada beyaz çorap yıkamak sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, zor günlerini arkasında bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı renk çorap görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada çamurlu çorap giymek her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, daha sevgi dolu biri haline geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments