Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin çorabını yıkamak

Rüyada birinin çorabını yıkamak

Rüyada birinin çorabını yıkamak birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına inanılır.

Rüyada birinin çorabını yıkamak gördüyseniz:

  • Herkesi memnun etmeye çalışmanın bir faydasını göremezsiniz.

Rüyada çorap yıkamak geleceğinin de çok parlak olacağına, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, anne duasının açılacağına delalettir.

Rüyada birinin çorabını yıkamak yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, müjdeli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirli çorap yıkamak şifa edineceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada siyah çorap yıkamak sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, duaların ve tövbelerin kabul olacağına inanılır.

Rüyada beyaz çorap yıkamak kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, işini büyüteceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada çorap yıkadığını görmek görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada birine yeni çorap vermek çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil renk çorap görmek yokluğun biteceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments