Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz çorap yıkamak

Rüyada beyaz çorap yıkamak

Rüyada beyaz çorap yıkamak uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, eşi ile arasının açılacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada beyaz çorap yıkamak gördüyseniz:

  • Geçmiş sorunları büyütmek değil, izlerini dahi ortadan kaldırmak için çaba harcamakta fayda vardır.

Rüyada beyaz çorap yıkamak iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah çorap yıkamak yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çorap yıkadığını görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin çorabını yıkamak kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada çorap yıkamak kalkınacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada kirli çorap yıkamak ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz bebek çorabı görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz çorap aramak şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, dinde tartışmaya, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments