Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaçmış çorap giymek

Rüyada kaçmış çorap giymek

Rüyada kaçmış çorap giymek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine delalettir.

Rüyada kaçmış çorap giymek gördüyseniz:

  • Alım satımla ilgili konularda şanslısınız.

Rüyada kaçmış çorap giymek iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaçik çorap giymek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine rivayet eder.

Rüyada ince çorabın kaçtığını görmek çok iyi bir duruma geleceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına delalet eder.

Rüyada çorabının kaçtığını görmek hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, mutlu zamanlar geçireceğine, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada çorap kaçtığını görmek derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada çorabın kaçtığını görmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaçmış çorap görmek fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, başkasının hakkına göz dikileceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaçan çorap görmek aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, zorlukların ortadan kalkacağına, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments