Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çorabın kaçtığını görmek

Rüyada çorabın kaçtığını görmek

Rüyada çorabın kaçtığını görmek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, borçluysa borcunu ödeyeceğine, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına işarettir.

Rüyada çorabın kaçtığını gördüyseniz:

  • Sonlandırılması gereken konular varsa sonlanabilir.

Rüyada kaçmış çorap giymek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çorabın kaçtığını görmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine yorulur.

Rüyada kaçik çorap giymek sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, terfi alamayacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine alamet eder.

Rüyada ince çorabın kaçtığını görmek maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, bolluğun ve verimin de artacağına işaret etmektedir.

Rüyada çorap kaçması görmek çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına rivayet eder.

Rüyada çorap kaçtığını görmek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaçan çorap görmek yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, kazançların artacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaçmış çorap görmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments