Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çorap bulmak

Rüyada çorap bulmak

Rüyada çorap bulmak işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, yanlış yollardan döneceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına işaret eder.

Rüyada çorap bulmak gördüyseniz:

  • Sizden daha önemli pozisyondaki veya sizden büyük kişiler size yardım etmek isteyebilirler.

Rüyada çorap bulmak sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz çorap bulmak kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kayıp çorap bulmak ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, ekmeğinin azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz çorap giyen birini görmek insanlara her türlü yardımı yapacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinden çorap almak şan şöhret kazanacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada tekeş çorap görmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına delalettir.

Rüyada iki kat çorap giymek bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına işaret eder.

Rüyada siyah çorap çıkarmak fesatlıklar içinde kalınacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments