Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çorabı kaçmak

Rüyada çorabı kaçmak

Rüyada çorabı kaçmak aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, maddi olarak zayıflayacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine tabir olunur.

Rüyada çorabı kaçmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun aile büyüklerinizden birini aramanız gerekebilir.

Rüyada çorabı kaçmak yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çorabın yırtık olduğunu görmek berekete ve zenginliğe ulaşacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kat kat çorap çıkarmak dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük çorap görmek rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine rivayet eder.

Rüyada delinmiş çorap görmek yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada pembe çorap görmek başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada ince çorap görmek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çorapların ıslandığını görmek rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, biraz zaman geçmesi gereken haber yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments