Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük çorap görmek

Rüyada küçük çorap görmek

Rüyada küçük çorap görmek neşeyi ve sağlığı bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine alamet eder.

Rüyada küçük çorap gördüyseniz:

  • Maddi gelirinizin üstünde bazı borçlara girmiş oabilirsiniz.

Rüyada küçük çorap görmek tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaçmış çorap giymek kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, aşkının da kalıcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kirli çorap görmek hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine işarettir.

Rüyada bir çocuğa çorap giydirmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çorap çıkardığını görmek kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yün çorap almak oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çorapla yatmak eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına delalet eder.

Rüyada çorapsız yürümek iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, daha şık mekanlarda eğleneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments