Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini bulamamak

Rüyada sevdiğini bulamamak

Rüyada sevdiğini bulamamak maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, insanlardan uzaklaşacağına, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, maddi güç elde edeceğine, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğini bulamamak gördüyseniz:

  • Müdahale etmemeniz durumunda karışabilecek durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada sevdiğini arayıp bulamamak hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyi arayıp bulamamak çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, her gün daha fazla dolacağına, stres içinde günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini bulamamak kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, evlilik yolunda engeller çıkacağına, düşman hususunda keder ve üzüntüye alamet eder.

Rüyada sevdiğin birini arayıp bulamamak işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğini aramak bulamamak çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine işaret eder.

Rüyada bokun üstüne bulaştığını görmek aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına rivayet eder.

Rüyada birini aramak bulamamak hevesinin kursağında kalacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına yorulur.

Rüyada evini bulamamak bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments