Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabak bulamamak

Rüyada tabak bulamamak

Rüyada tabak bulamamak bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tabak bulamamak gördüyseniz:

  • Taleplerinizi ardı ardına sıralamak yerine daha yavaştan almanızda fayda var.

Rüyada tabak bulamamak koyu sohbetler edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yemek bulamamak kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına tabir olunur.

Rüyada gelinlik bulamamak çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine rivayet eder.

Rüyada kapı bulamamak mal ve mülk sahibi olmaya, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin evini bulamamak parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elbise bulamamak rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabı eşini bulamamak düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine rivayet eder.

Rüyada ayakkabı bulamamak cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments