Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarı bulamamak

Rüyada mezarı bulamamak

Rüyada mezarı bulamamak sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarı bulamamak gördüyseniz:

  • Bazı konular içinden çıkılmaz hal almadan önce sorunları arkadaş, akraba veya meslektaşlarınızla tartışmalısınız.

Rüyada mezar bulamamak yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin mezarını bulamamak yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarı bulamamak uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada mezarlık bulamamak dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine rivayet eder.

Rüyada mezarlığı bulamamak ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına inanılır.

Rüyada yönünü bulamamak hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada camide ayakkabıyı bulamamak değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, ondan şifa göreceğine, güç alacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu bulamamak kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments