Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çöp suyu içmek

Rüyada çöp suyu içmek

Rüyada çöp suyu içmek uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine rivayet eder.

Rüyada çöp suyu içmek gördüyseniz:

  • Fiziksel enerjiniz aşırı yüksek durumda olabilir.

Rüyada çöp suyu içmek işlerin düşeceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, elinin darlıktan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada çöp suyu görmek işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada çöplü su görmek Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çatlak bardaktan su içmek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına alamet eder.

Rüyada toprak testiden su içmek tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına alamet eder.

Rüyada mısır suyu içmek esenliğe kavuşacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, işlerinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada kabeden su içmek kudretli kişiler arasına gireceğine, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, kısmetin bollaşacağına alamet eder.

Rüyada bulanık su içmek girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, borçları varsa ödeyeceğine, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments