Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabeden su içmek

Rüyada kabeden su içmek

Rüyada kabeden su içmek yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada kabeden su içmek gördüyseniz:

  • Kendinize dönük manevi dünyanız ağırlık kazanabilir.

Rüyada kabede zemzem suyu içmek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada kabeden su içmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada kabede zemzem içmek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına işarettir.

Rüyada kabeyi sular altında görmek maddi gücünün her geçen gün artacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine alamet eder.

Rüyada kabın içinde su görmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına işaret eder.

Rüyada musluktan akan suyu kapatmak çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, büyük bir mala sahip olacağına işaret eder.

Rüyada su dolu kaplar görmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, kafasının rahat edeceğine, onu dinleyeceğine delalettir.

Rüyada kabre su dökmek aile içinde bazı gerginlikler olacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
İhsan Tayyip

Rüyanın başında kötü şeyler gördüm ondan sonra ise Kabe yi gördüm bi yerden su akıyordu o sudan içiyordum