Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çöle gitmek

Rüyada çöle gitmek

Rüyada çöle gitmek sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, aile içindeki huzurun kaçacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada çöle gitmek gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan kaçınmalı, değerli evrak, eşya v.b gibi şeylere sahip çıkmalı, çek, kredi, fatura v.b gibi ödemelerinizi ihmal etmemelisiniz.

Rüyada çöle gitmek rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çölde olmak sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, çok kötü sonuçlar doğuracağına işaret eder.

Rüyada çölde olduğunu görmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, yüksek makamlara geleceğine delalettir.

Rüyada çölde savaşmak isteklerinin yerine geleceğine, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çölde yağmur yağdığını görmek gösterişli halinin hemen fark edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına tabir olunur.

Rüyada sahra çölünü görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, geçim derdinin biteceğine, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına yorulur.

Rüyada çölde su içmek hak yemeyeceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına delalet eder.

Rüyada çölde göl görmek sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments